معرفی سه بخش تاثیرگذار در سئوی موبایل

3 پارامتر مهم برای سئوی موبایل | گوگل را تقویت کنید

در این مقاله به معرفی سه عامل بسیار تاثیرگذار و مهم در زمینه سئوی موبایل (amp google) می پردازیم که تاثیر آن ها از نظر گوگل در آینده بیشتر خواهد بود.

با ظهور فناوری Google’s Mobile-First Index، بسیاری از بازاریابان دیجیتال در حال تلاش برای سازگاری هستند.

پس لرزه های این تغییر در رویه گوگل، اگرچه دو یا سه سال از آن می گذرد، همچنان ادامه دارد. تفاوت این است که اکنون با داده های بیشتر در مورد این الگوریتم و تاثیر آن بر کمپین های سئوی موبایل.

بدون شک سئوی موبایل تفاوت قابل توجهی با همتای دسکتاپ خود دارد (نه در همه موارد). با افزایش استفاده کاربران از دستگاه های تلفن همراه، رفتارها و انتظارات آنها نیز در حال تغییر است. تغییر اندازه نسخه دسکتاپ سایت به نسخه موبایل در عین حال آسان نیست.

همچنین شواهد و مشاهدات زیادی وجود دارد که نشان می دهد الگوریتم های سئو برای نسخه های موبایل و دسکتاپ بر اساس عوامل مختلفی برنامه ریزی شده اند.

به عنوان مثال، پس از جستجوی عبارت Credit Card به معنای کارت اعتباری، با نتایج متفاوتی از گوگل در دستگاه های تلفن همراه نسبت به دسکتاپ مواجه می شویم.

درباره صفحات موبایل شتاب (AMP)

سرعت صفحه فرود شما می تواند بین تبدیل یا از دست دادن مشتری تفاوت ایجاد کند. اکثر بازدیدکنندگان سایت موبایل صفحه ای را ترک می کنند که بارگذاری آن بیش از 3 ثانیه طول می کشد.

با این حال، اکثر سایت های تلفن همراه به طور متوسط ​​19 ثانیه این علامت را از دست می دهند. برای اینکه خود را از رقبا متمایز کنید، تجربه صفحه فرود خود را با AMP بهینه کنید.

برای ادامه و شروع، نحوه استفاده از AMP با Google Ads را بیاموزید.

شاید در نگاه اول این دو نوع جستجو چندان به چشم نیایند، اما نوع نمایش و بازخورد کاربران متفاوت است. این مثال در مورد یک عبارت مالی است و نسبت به عبارات جستجویی که به موقعیت مکانی کاربر بستگی دارد، انعطاف کمتری دارد.

هنگام جستجوی عبارات مرتبط با مکان مانند “نزدیکترین کافی شاپ”، نتیجه جستجو در دستگاه های تلفن همراه با دستگاه های رومیزی بسیار متفاوت خواهد بود.

به جای تلاش برای شکست دادن الگوریتم های گوگل و ایجاد لیستی خیالی از عوامل موثر بر رتبه سایت، بهتر است تلاش خود را بر دریافت بیشترین ترافیک از دستگاه های تلفن همراه متمرکز کنیم.

با استفاده از داده‌های به‌دست‌آمده از کمپین‌های سئوی موبایل در سال‌های اخیر، می‌توان این بخش از سئو را به سه بخش محتوا، سرعت و دسترسی، سیگنال‌های فعالیت کاربر تقسیم کرد.

در این مقاله ابتدا به بررسی دلایل سئوی موبایل می پردازیم و نکاتی را در این زمینه و در هر قسمت ارائه می کنیم که به بازاریابان دیجیتال در کسب ترافیک بیشتر از نتایج جستجو کمک می کند.

محتوا

گوشی های هوشمند امروزی دارای حسگرهایی هستند که می توانند اطراف ما را حس کنند. امروزه اکثر این گوشی ها مجهز به شتاب سنج، مغناطیس سنج و حسگر مجاورت هستند.

تلفن های هوشمند حجم عظیمی از داده ها را ارائه می دهند و شرکت ها از جمع آوری و استفاده از این داده ها ترسی ندارند. دیگر جای تعجب نیست که جاروبرقی خانه ما اطلاعاتی در مورد مکان خانه و میزان گرد و غبار جمع آوری می کند.

در زیر لیستی از پارامترهای موثری که گوگل برای نمایش نتایج جستجو در دستگاه های تلفن همراه استفاده می کند، آمده است:

  • حاضر
  • تاریخ امروز
  • روز هفته ای که در آن هستیم
  • ماهی که میگذرونیم
  • فصلی که در آن هستیم
  • شرایط آب و هوایی فعلی، آینده یا گذشته در مکانی که در آن هستیم یا چیزی که به دنبال آن هستیم
  • اطلاعات تقویم مبتنی بر کاربر، مانند قرارهای آینده با دوستانمان
  • اطلاعات قابل دسترسی از شبکه های اجتماعی کاربر
  • نویز قابل شناسایی از دستگاه کاربر
  • اطلاعات آماری بر اساس سلامت فرد که از ابزارهای سلامت به دست آمده است
  • بدون اینکه بخواهید به این لیست یا سایر لیست های کامل تر نگاه کنید، می توانید حس بسیار دقیقی از آنچه اتفاق می افتد داشته باشید. به لطف گوشی‌های هوشمند، شرکت‌های فناوری امروز بیش از گذشته درباره ما می‌دانند. تغییر رویکرد گوگل برای ایجاد یک پلتفرم جستجوی مرکزی تفاوت هایی را ایجاد کرده است. امروزه تلفن‌های هوشمند همه، جستجوی محلی قبلی را به جستجوی شخصی بر اساس اطلاعات کاربر تبدیل کرده‌اند.

این تغییرات با استفاده از نقشه های گوگل اعمال می شوند و حتی بر جستجوهای سنتی تاثیر می گذارند. هنگامی که این مفهوم با جستجوی معنایی ترکیب می شود، پیچیده تر می شود و بازاریابان اینترنتی را تشویق می کند تا کاربر را برای رفع نیازهای خود درک کنند.

اگرچه به دلیل متغیر بودن عوامل، قانون خاصی وجود ندارد، اما روش های علمی و قطعی وجود دارد که باعث افزایش کارایی سئو در جستجوها می شود:

حجم جستجو را بر اساس نوع دستگاه تقسیم کنید. همچنین تعیین می کند که کدام عبارات در کدام دستگاه ها بیشترین جستجو را داشته باشند.

داشتن این اطلاعات به شما کمک می کند تا اطلاعات هر صفحه را بر اساس اکثر دستگاه های کاربران ورودی آماده کنید.

به عنوان مثال، محتوای صفحات نمایش داده شده روی دسکتاپ به طور متوسط ​​30 درصد بیشتر از دستگاه های تلفن همراه است.

از افزونه User-Agent Switcher برای بررسی نمایش صفحات در انواع مختلف دستگاه های موبایل و دسکتاپ استفاده کنید.

اگر از مرورگر Grom استفاده می کنید، می توانید از افزونه User-Agent Switcher برای گوگل کروم و اگر کاربر مرورگر فایرفاکس هستید، می توانید از افزونه User-Agent Switcher برای تغییر رابط کاربری استفاده کنید.

همچنین اگر می خواهید سایت ها را در دستگاه های تلفن همراه به صورت کامل و دقیق تری شبیه سازی کنید، می توانید از ابزار Mobile Phone Emulator استفاده کنید.


محتوایی تولید کنید که نیازهای کاربران را برآورده کند، نه فقط عنوان عبارت جستجوی کاربر. این حتی می تواند به جای استفاده از متن طولانی، استفاده از صفحات با تصاویر زیاد باشد.

پیگیری موارد جستجو و تجزیه و تحلیل آنها می تواند پاسخ شما در تعیین استراتژی محتوایی صفحات باشد.


رتبه بندی صفحات سایت را در دستگاه های مختلف بررسی کنید. این اطلاعات به شما کمک می کند تا دید بهتری از نمایش سایت در صفحات جستجوی دستگاه های مختلف داشته باشید. می توانید این اطلاعات را با استفاده از گوگل وبمستر تولز به دست آورید.

سرعت و دسترسی به سایت

سئو دیگر مناسب ترین پاسخ را به عبارت جستجوی شما ارائه نمی دهد و در این فرآیند باید این محتوا را با سرعت بالا در اختیار کاربر قرار دهید در غیر این صورت جای خود را به سایر رقبا می دهید.

به گفته گوگل، حدود 53 درصد از کاربران صفحه را اگر بیش از سه ثانیه طول بکشد، می بندند.

موضوع سرعت آنقدر مهم است که گوگل از جعبه پاسخ برای پاسخ مستقیم به سوالات کاربران استفاده می کند. گوگل همچنین به کاربران این امکان را می دهد تا در پروژه جدید خود با نام Android Instant Apps از اپلیکیشنی بدون نصب آن بر روی دستگاه خود استفاده کنند.

گوگل همچنین با راه اندازی پروژه AMP مدرک دیگری بر اهمیت سرعت بارگذاری صفحه ارائه کرده است. صفحات AMP (amp google) اولین بار در سال 2016 معرفی شدند و بر روی نسخه HTML صفحه اعمال می شوند و زمان بارگذاری را تا حد زیادی کاهش می دهند.

این همچنین بارگذاری داده ها را کاهش می دهد که برای کاربران بسیار مفید است. تحقیقات اخیر نشان می دهد که بیش از 60 درصد از کاربران هنگام جستجو با دستگاه های تلفن همراه صفحات دارای AMP را جستجو می کنند زیرا سرعت بارگذاری آنها بسیار بالا است و رابط کاربری بهتری را نسبت به سایر سایت ها تجربه می کنند.

صفحات AMP (amp google) یک موهبت برای ناشران بوده است (بیش از 70٪ محتوای Google Stories دارای AMP فعال است)، در حالی که فروشگاه های آنلاین مانند eBay اخیراً شروع به فعال کردن این ویژگی برای برخی از صفحات خود کرده اند.

ناشران به سرعت از این روش برای کسب درآمد بیشتر استفاده می‌کنند، در حالی که فروشگاه‌های آنلاین و تولیدکنندگان برنامه‌ای بلندمدت برای فعال کردن این فناوری دارند.

از آنجایی که ابزارهای AdWords و AdSense شروع به پشتیبانی از ویژگی AMP (amp google) کرده اند، بنابراین بدون شک برای افزایش کارایی وب سایت خود و دور نشدن از رقبا، باید این ویژگی را در اسرع وقت در سایت فعال کنید.

ویژگی های جدید فیس بوک Instant Articles و Twitter Moments نیز شاهدی بر نیاز به شتاب در دنیای وب است. این به معنای حذف بخش های مختلف صفحه نیست. صفحات وب چیزی بیش از یک بخش هستند، اما حذف یک بخش می تواند برای بخش های دیگر مشکل ایجاد کند. بنابراین مهمترین چیز پاکسازی قسمت های اضافی برای حفظ ساختار سایت است. صفحات سایت باید توسط ربات های گوگل و سایر موتورهای جستجو نیز قابل دسترسی باشند.

خوشبختانه Google Mobile Site Testing Tool ارتقا یافته و اکنون گزارش های خوبی از سایت به ما می دهد که می توان از آنها برای بهبود سایت استفاده کرد.
هر صفحه میانی بین صفحه کلیک شده و صفحه دارای محتوای اصلی را حذف کنید. مانند صفحات، شما یک تگ با نام عنوان صفحه دارید و پس از ورود به صفحه تگ، برای مشاهده صفحه اصلی و مطالب باید بر روی ادامه مطلب کلیک کنید. گوگل اصرار به حذف چنین صفحاتی داشته و برای جلوگیری از جریمه گوگل بهتر است هر چه زودتر از شر این صفحات میانی خلاص شوید.
پروژه برنامه‌های فوری اندروید گوگل نشانه روشنی از رویکرد جدید گوگل به پارامتر سرعت است. کاربران علاقه ای به نصب و بارگذاری برنامه های جداگانه ندارند. این پروژه به آن‌ها اجازه می‌دهد تا از برنامه‌ها بدون مشکل در هنگام نصب استفاده کنند. این پروژه در حال حاضر برای همه توسعه دهندگان باز است و ارزش امتحان را دارد.
وب سایت AMP Project در حال حاضر آموزش های مختلفی برای راه اندازی AMP(amp google) برای توسعه دهندگان سایت دارد تا سرعت بارگذاری سایت را افزایش دهند. همچنین افزونه هایی برای سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس و جوملا وجود دارد که افراد می توانند بدون داشتن اطلاعات تخصصی AMP را در سایت خود فعال کرده و از آن بهره ببرند.
از AMP در صفحات فرود گوگل ادوردز استفاده کنید. گوگل توصیه های خوبی برای صاحبان سایت و تبلیغ کنندگان دارد.
گوگل فهرستی از عوامل موثر بر سئو را دارد که شامل انواع مختلف وب سایت های کوچک و بزرگ می شود. با این حال، این نکات و ترفندها فقط اصول اولیه سئوی وب سایت برای فهرست بندی صفحات هستند و برای رقابت در بازارهای بزرگ، به اطلاعات بسیار بیشتری در این زمینه نیاز دارید.
توجه داشته باشید که برای سرعت بخشیدن به سایت، چیزهایی را قربانی می کنید. AMP (amp google) یک گزینه عالی برای بارگذاری سریعتر صفحه است، اما مطمئناً از بارگیری بسیاری از فایل های جاوا اسکریپت جلوگیری می کند. این ممکن است تجربه کاربر را کاهش دهد، بنابراین قبل از راه اندازی AMP و حذف برخی از عناصر، از مزایا و معایب آن آگاه باشید.
روی مفهوم دسترسی فقط به معنای فنی آن تمرکز نکنید. محتوای هر یک از صفحات شما باید در دسترس کاربرانی باشد که آن را می خواهند. ابزارهایی مانند Readable.Io به شما کمک می کند تا محتوا را با سطح پیچیدگی مناسب بنویسید.

سیگنال های مشارکت کاربر

تغییر سلیقه کاربران در استفاده از تلفن همراه به جای دسکتاپ، گوگل را نیز مجبور کرده است تا روش خود را در رتبه بندی سایت ها و فهرست بندی صفحات تغییر دهد. این بسیار پیچیده‌تر از آن چیزی است که به نظر می‌رسد، زیرا عوامل زیادی در آن دخیل هستند. به همین دلیل گوگل اجرای کامل پروژه Mobile-First Index را به تاخیر انداخته و در حال حاضر پروژه را از سایتی به سایت دیگر منتقل می کند.

گری ایلیس، کارشناس گوگل، در سخنرانی اخیر خود درباره شاخص Mobile-First صحبت کرد:

[jv_quote style = “پیش‌فرض” عرض = “0”] سایت‌های تلفن همراه به اندازه نسخه‌های دسکتاپ دارای ابرداده نیستند. هدف ما اجرای این پروژه با بالاترین کیفیت می باشد. ما قصد نداریم هنگام جستجوی کاربران تجربه منفی را تجربه کنیم. ما می خواهیم سیگنال هایی را که در دنیای وب موبایل به آنها توجه نشده است، با الگوریتم های موجود جایگزین کنیم. [/ Jv_quote]

این یک جمله بسیار مهم برای متخصصان سئو بود. گوگل قصد دارد به جای الگوریتم های سنتی رتبه بندی سایت از سیگنال های جدید و غیر وابسته به محتوا استفاده کند. هیچ شکی وجود ندارد که راه اندازی Mobile-First Index بسیار طول کشید تا کاملاً دقیق و صحیح باشد.

علاوه بر کاهش کیفیت متادیتا در نسخه موبایلی سایت نسبت به دسکتاپ، لازم به ذکر است که اهمیت لینک ها در دنیای موبایل کمتر از دسکتاپ است. کاربران اغلب محتوای مورد علاقه خود را در برنامه های تحت وب به اشتراک می گذارند و این امر باعث ایجاد مشکلاتی برای موتورهای جستجوگر وابسته به لینک ها شده است.

یکی از مزایای RankBrain که در سال 2015 راه اندازی شد، درک رضایت یا نارضایتی کاربران از نتایج جستجو بود. اکنون گوگل مدت زمانی که کاربر پس از کلیک بر روی یک نتیجه جستجو در یک سایت می ماند را اندازه گیری می کند و بازگشت او را به نتایج جستجو برای نتایج بهتر ثبت می کند. البته نرخ کلیک (CTR) به تنهایی برای ارزیابی سایت ها کافی نیست. گوگل باید بداند که کاربر در یک سایت چگونه رفتار می کند.

یک مطالعه اخیر در سال گذشته نشان داد که عوامل تجربه کاربر (UX) که سایت‌های موبایل را ارتقا می‌دهند در سئو و رتبه‌بندی سایت موثر هستند، در حالی که بک لینک‌ها نیز سایت‌ها را مهم‌تر می‌کنند.

بک لینک ها در سئو موبایل همچنان بر دامنه تاثیر این پارامتر تغییر کرده و کاهش یافته است. این یک ویژگی خوب است زیرا بک لینک ها شبیه سازی شده یا حتی خریداری می شوند. اما جعل عوامل مرتبط با رفتار کاربر در سایت در یک دوره طولانی بسیار دشوار است.

این مسائل با هم ما را متقاعد می کند که نکات زیر را برای بهبود رضایت کاربر در سایت در نظر داشته باشیم:

تجزیه و تحلیل داده ها باید سنگ بنای اقدامات مرتبط با سئو باشد. ارزیابی نحوه دسترسی کاربران به سایت، تجزیه و تحلیل رفتار آنها در سایت و نقاط خروج آنها در وب سایت از نکات اصلی این کار است. برای این کار باید از ابزارهایی استفاده کنید تا همیشه اطلاعات کاربران خود را داشته باشید. مطمئن باشید که گوگل از ابزارهای مشابهی برای سنجش میزان رضایت کاربران از سایت شما استفاده می کند.
به صفحات فرود خود (صفحاتی که کاربران ابتدا وارد می شوند) نگاهی بیندازید و رابطه بین عوامل تعامل کاربر (مانند نرخ پرش، زمان حضور کاربر و غیره) و رتبه سایت را بررسی کنید. اغلب می بینید که صفحاتی که بهترین تجربه کاربری را در اختیار کاربران قرار می دهند، از نظر سئو نیز رشد زیادی داشته اند.
بک لینک ها هنوز مهم هستند. اما نگاه ما به آنها باید تغییر کند. توجه داشته باشید که مهم است که بک لینک ها باعث ترافیک سایت شوند، در غیر این صورت فاکتور تعداد بک لینک های سایت یک پارامتر تقریبا منسوخ است.
پارامترهای UX (تجربه کاربر) و نرخ تبدیل سایت را در پروژه های سئو خود در نظر بگیرید. بدون ارتقاء تجربه کاربری سایت، هیچ افزایش رتبه ای همیشه حفظ نخواهد شد.

برای سفارش ساخت و طراحی وب سایت حرفه ای وردپرس <—– کلیک کنید

<—————— برای آموزش و مطالعه مقالات پیشنهادی کلیک کنید ——————->

<—————— برای آموزش و مطالعه مقالات پیشنهادی کلیک کنید ——————->

Rate this post

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا