Meta Description چیست؟

چگونه بهترین Meta Description (متادیسکریپشن) را برای سایت بنویسیم

Meta Description (توضیحات متا) یک قطعه کوتاه یا یک برچسب توضیحات در طراحی سایت است که محتوای یک صفحه وب را خلاصه می کند. در صفحه نتایج موتور جستجو (SERP)، توضیحات متا زیر عنوان صفحه و URL ظاهر می شود. این یکی از اجزای مهم سئوی درون صفحه است، به همین دلیل است که باید بهترین شیوه های بهینه سازی آن را بدانید. به آن تارهای کوتاهی که در SERP (صفحه نتایج موتور جستجو) زیر عنوان صفحه می بینید، توضیحات متا گفته می شود. برای اینکه جستجوگران بدانند صفحه در مورد چیست استفاده می شود تا بتوانند تصمیم بگیرند که آیا از آن صفحه بازدید کنند یا خیر.

توضیحات Meta Description چقدر است؟

گوگل طول توضیحات متا را بر اساس پیکسل ها تعیین می کند، بنابراین برای ظاهر توضیحات متا خود در SERP از این مشخصات آگاه باشید. محدودیت در دسکتاپ 920 پیکسل است که تقریباً 158 کاراکتر است و 680 پیکسل در تلفن همراه که تقریباً 120 کاراکتر است. البته، هر کاراکتر در عرض پیکسل متفاوت است، بنابراین تعداد کاراکترهای استفاده شده مطلق نیست، در حالی که عرض پیکسل است. توضیحات متا نشان داده شده در بالا کمتر از حد پیکسل است (142 کاراکتر) بنابراین شما آن بیضی های ترسناک و غیرحرفه ای را دریافت نکنید. توضیحات متا باید برای توضیح آنچه که خواننده در صفحه پیدا می کند، نوشته شود، اما همچنین به گونه ای که جستجوگران را ترغیب به کلیک کردن کند. علاوه بر عنوان صفحه، بازاریابان باید برای آزمایش عناوین صفحه و توضیحات متا برای بهبود دید و CTR زمان بگذارند.

آیا توضیحات Meta Description بر سئو تاثیر می گذارد؟

پاسخ کوتاه این است که خیر، آنها از نظر فنی بر سئو تأثیر نمی گذارند. با این حال، آنها بخش مهمی از استراتژی سئوی شما هستند زیرا یکی از اولین چیزهایی هستند که جستجوگران هنگام مواجهه با یکی از صفحات شما می بینند. توضیحات متا بر نرخ کلیک ارگانیک (CTR) تأثیر می گذارد که یک معیار مهم است.

آیا توضیحات متا بر رتبه بندی تأثیر می گذارد؟

باز هم پاسخ کوتاه منفی است، آنها تأثیر مستقیمی بر رتبه بندی کلمات کلیدی ندارند. همانطور که در بالا ذکر کردیم، بهینه سازی توضیحات متا باید بخشی از یک رویکرد جامع به سئو باشد. این شامل در نظر گرفتن مواردی مانند نرخ کلیک و تجربه کاربر است – که هر دو مربوط به توضیحات متا هستند.

چرا توضیحات Meta Description مهم هستند؟

اگر آنها به طور مستقیم بر سئو یا رتبه بندی تأثیر نمی گذارند، چرا اهمیت دارند؟ توضیحات متا اهمیت دارد زیرا به مشتریان بالقوه کمک می کند تا بفهمند سایت یا صفحه شما در مورد چیست. در هر SERP معینی، چندین گزینه به جستجوگران نشان داده می شود، بنابراین توضیحات متا به آنها اجازه می دهد قبل از کلیک بر روی یکی، کمی زمینه بیشتری را دریافت کنند. یک توضیحات متا خوب محتویات صفحه را توصیف می کند و جستجوگران را به کلیک کردن ترغیب می کند – این به معنای ترافیک و مشتریان احتمالی برای شما است.

آیا هر صفحه باید یک متا توصیف منحصر به فرد داشته باشد؟

بله، زیرا هر صفحه محتوای منحصر به فردی دارد. به‌علاوه، گوگل می‌گوید: «توضیحات یکسان یا مشابه در هر صفحه از یک سایت، زمانی که صفحات جداگانه در نتایج وب ظاهر می‌شوند، مفید نیستند». Google اغلب به طور خودکار قطعه خود را برای یک صفحه تولید می کند (در ادامه بیشتر در مورد آن توضیح خواهیم داد)، اما هنوز هم تمرین خوبی است که اطمینان حاصل شود که هر صفحه دارای یک توضیح منحصر به فرد و قانع کننده است.

اگر توضیحات Meta Description نداشته باشید چه اتفاقی می افتد؟

اگر توضیحات متا نداشته باشید، گوگل برای درک صفحه شما مشکل‌تر خواهد بود، که یکی از دلایلی است که انجام آن را تمرین خوبی است. علاوه بر این، اگر صفحه فاقد توضیحات متا باشد، گوگل تکه‌ای از متن صفحه را برای نمایش در SERP انتخاب می‌کند.

آیا توضیحات Meta Description می تواند مانند محتوا باشد؟

به طور کلی، بهتر است توضیحات متا را جدا از محتوای صفحه بنویسید، زیرا توضیحات باید نمای کلی از محتوای صفحه ارائه دهد و کاربران را به کلیک کردن ترغیب کند. با این حال، کاملاً ضروری نیست، و گاهی اوقات یک تکه از متن روی صفحه برای توضیح خوب کار می کند.

محدودیت کاراکتر برای یک Meta Description چیست؟

حدود 160 کاراکتر (یا 920 پیکسل) حداکثر مقداری است که در SERP ها نشان داده می شود، اما گاهی اوقات حتی کوتاهتر است (همانطور که از مثال ما در بالای صفحه می بینید). یک قانون کلی خوب این است که برای بهترین نتیجه، بین 120 تا 158 کاراکتر عکس بگیرید.

چرا GOOGLE در حال بازنویسی متا توضیحات است؟

اغلب اوقات، توضیحات متا که می نویسید چیزی نیست که در SERP ها نشان داده شود. این می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. ممکن است توضیحات شما در توصیف دقیق محتوا کار خوبی نداشته باشد، بنابراین Google در عوض از محتوای داخل صفحه خارج می‌شود. یا، ممکن است توضیحات واقعی شما برای سؤالات خاص نشان داده شود، اما نه برای سؤالات دیگر – این به این دلیل است که Google سعی می کند هدف جستجوگر را مطابقت دهد، و یک قطعه متفاوت ممکن است بهتر با هدف درک شده هماهنگ شود. توضیحات اغلب چند جمله در صفحه یا چند جمله یا کلمه از قسمت های مختلف صفحه است.

در مثال زیر، جستجوی “Tribute Media SEO” توضیحات متا متفاوتی را نسبت به آنچه که ما ایجاد کرده ایم نشان می دهد (به توضیحات واقعی در بالای صفحه مراجعه کنید). این گوگل است که سعی می کند محتوا را با چیزی که فکر می کند به دنبال آن هستم مطابقت دهد.

اگر گوگل توضیحات متای من را نشان نمی دهد، به این معنی نیست که آنها مهم نیستند؟

به هر حال باید توضیحات متا ایجاد کنید! اگر توضیحات شما اصلا نمایش داده نمی شود، برای هر سوالی، آن را به عنوان نشانه ای از کار نکردن آنچه دارید در نظر بگیرید. اما به یاد داشته باشید، Google می‌خواهد به جستجوگران کمک کند تا با محتوای مورد نیازشان ارتباط برقرار کنند، بنابراین حتی اگر توضیحات عالی داشته باشید، ممکن است Google آن را برای جستجوهای خاص تغییر دهد – و این چیز خوبی است.

چه چیزی یک Meta Description توصیف خوب را ایجاد می کند؟

به طور معمول، شما باید روش های مختلف نوشتن توضیحات متا را آزمایش کنید تا بفهمید چه چیزی برای صفحات سایت شما کار می کند. در اینجا برخی از بهترین روش ها وجود دارد که باید در حین انجام آن به خاطر داشته باشید:

  • طول آن را مناسب نگه دارید. همانطور که در بالا ذکر کردیم، 120-158 کاراکتر یک پارک توپ خوب است. هر چیزی طولانی تر باشد و می تواند در SERP ها کوتاه شود. هر چیزی کوتاهتر ممکن است به اندازه کافی توصیفی نباشد.
  • آن را منحصر به فرد و مرتبط کنید. مجدداً، هر صفحه باید توضیحات خاص خود را داشته باشد و باید محتوایی را که کاربران در صفحه پیدا می‌کنند به طور دقیق توصیف کند.
  • از صدای فعال و فراخوان برای اقدام استفاده کنید. توضیحات پویا پاسخ بهتری را از کاربر دریافت می کند و به آنها کمک می کند ارزش محتوا را درک کنند.
  • از کلمات کلیدی (زمانی که کار می کند) استفاده کنید. چیزهای کلیدواژه را مطرح نکنید، بلکه کلمات کلیدی مورد نظر مرتبط با صفحه را نیز درج کنید. به خاطر داشته باشید که گوگل کلماتی را در توضیحات که با درخواست کاربر مطابقت دارد پررنگ می کند، که می تواند برای نرخ کلیک (CTR) بهتر باشد.
  • مطمئن شوید که صفحه را منعکس می کند. گوگل قصد ندارد با توضیحات متا که جستجوگران را گمراه کند سر و سامان دهد، بنابراین اگر چیزی را وعده می دهید که صفحه ارائه نمی دهد، گوگل توضیحات متا (یا احتمالاً صفحه) را نشان نمی دهد.

نتیجه مقاله Meta Description

توضیحات متا هنوز در سال 2022 اهمیت دارند، حتی اگر مستقیماً بر سئو تأثیر بگذارند، و حتی اگر گوگل همیشه از آنها استفاده نمی کند. مطمئن شوید که بهینه‌سازی توضیحات متا بخشی از استراتژی بلندمدت شماست: مرتباً از آن‌ها بازدید کنید، زبان‌ها و سبک‌های مختلف را آزمایش کنید و آن‌ها را برای کاربران تنظیم کنید.

Rate this post

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا