Domain Authority یا da

Domain Authority چیست؟ + چگونه آن را افزایش دهیم؟

Domain Authority می تواند معیار بسیار مفیدی برای اطلاع از وضعیت یک وب سایت نسبت به رقبا، در حوزه طراحی سایت و سئو آن ها باشد. اما باید تاکید کنیم که این یک فاکتور رتبه بندی برای گوگل نیست. در این پست، ما قصد داریم تعریف کنیم که اتوریتی دامنه چیست و برای بهینه سازی آن چه مواردی را باید در نظر بگیرید.

Domain Authority چیست؟

Domain Authority یا (DA) معیاری است که برای اولین بار توسط Moz ایجاد شد. اعتبار دامنه (DA) پیش بینی می کند که چقدر احتمال دارد یک دامنه در SERP ها نسبت به رقبای خود ظاهر شود. مهم است تاکید کنیم که گوگل از Domain Authority به عنوان یک عامل رتبه بندی برای تصمیم گیری در مورد نحوه رتبه بندی وب سایت ها استفاده نمی کند. بنابراین این معیاری نیست که رتبه شما را در صفحه نتایج موتورهای جستجو (SERP) بهبود ببخشد. با این حال، اعتبار دامنه شاخص خوبی است که به شما کمک می کند عملکرد وب سایت خود را در رابطه با رقبا ارزیابی کنید.

امروزه این معیار تنها توسط Moz مورد استفاده قرار نمی گیرد. ابزارهای مختلف سئو مانند SEMrush متریک اعتبار خود را توسعه داده اند. یعنی از الگوریتمی استفاده می‌کنند که از داده های بک لینک ها، دامنه های ارجاع دهنده یا ترافیک جستجو برای تصمیم گیری در مورد امتیاز دامنه و Authority آن استفاده می کند. بنابراین، اگرچه این یک فاکتور رسمی رتبه‌بندی مورد استفاده توسط گوگل نیست، اما معیاری مفید برای دانستن سلامت سایت شما در رابطه با رقبایتان است.

آنچه از Domain Authority به عنوان یک معیار، پشتیبانی می کند

در طول سال‌ها و با عمیق‌تر شدن مطالعات سئو، کارشناسان سئو متوجه شده‌اند که چه چیزی بر رتبه‌بندی وب‌سایت تأثیر می‌گذارد. فراتر از مسائل اولیه بهینه سازی وب، برخی از عوامل خاص تأثیر مستقیمی بر اعتبار دامنه دارند. مهم‌تر از همه، ما می‌توانیم تعداد کل و کیفیت بک لینک های یک سایت را در نظر بگیریم (خواه از سایت‌هایی با اعتبار بالا باشند، خواه از سایت هایی با اعتبار پایین). عوامل اضافی دیگری نیز وجود دارد، اما Moz در مورد چیستی آنها چندان واضح نیست. واقعیت این است که تا کنون، سایت هایی با DA خوب معمولا در SERP گوگل رتبه خوبی دارند.

یک Domain Authority خوب چیست؟

برای اینکه بدانید ویژگی های یک دامنه معتبر خوب چیست، باید بررسی کنید که وب سایت شما در مقیاس 1 تا 100 به چه درصدی می رسد. درحالیکه نمره 100 بهترین امتیاز ممکن است. برای رتبه بندی اعتبار دامنه وب سایت به این موارد توجه کنید:

  • نمرات بین 40 تا 50 متوسط ​​در نظر گرفته می شود.
  • Domain Authority بین 50 تا 60 باید به عنوان دامنه خوب رتبه بندی شود.
  • امتیازات بالای 60 اعتبار دامنه را عالی ارزیابی می کند.

همچنین مهم است که در هنگام ارزیابی DA، زمینه های مختلف را به رسمیت بشناسید.

اگر یک وب‌سایت از کسب‌وکار کوچک با بهینه‌سازی سئو در دست اجرا دارید و هنوز چیزی حدود 40 امتیاز کسب می‌کنید، همین امتیاز می‌تواند بسیار خوب در نظر گرفته شود. با این حال، نتایج برای سایت شرکت های بزرگ تغییر می کند. شرکت های بزرگ با کار بیشتر و قدرت سرمایه گذاری افزو تر، باید انتظار دستیابی به ارزش های عالی از DA را داشته باشند. اگر امتیاز به بالای 60 نرسد، با توجه به این نکات، ارزیابی مناسب نیست.

دامین اتوریتی
اعتبار دامنه سایت

Domain Authority برای سئو چقدر اهمیت دارد؟

Tracking Domain Authority کاری است که نیاز به ثبات دارد. به عبارت دیگر مانند کیک پختن است. اگر فر را هر از چند گاهی چک نکنید، مطمئناً کیک می سوزد. در مورد وب سایت ها، نظارت یکسان، کاری اساسی است. اگر نظارت دقیقی بر Domain Authority شما وجود نداشته باشد، شما این ریسک را می پذیرید که سایت خود را نسبت به رقبای خود، در شرایط پایین تری قرار می‌دهید. بحث اعتبار دامنه و نیاز به نظارت و به روز رسانی مداوم برای سئو، بسیار رایج است. همیشه جا برای پیشرفت وجود دارد و اگر روی آن کار نکنید، سایت شما احتمالاً موقعیت های رتبه بندی را از دست می دهد. بنابراین، نظارت بر Domain Authority ضروری است تا اطمینان حاصل شود که هر چه بیشتر می‌توانید سایت خود را در رتبه بالایی در SERP قرار دهید و همچنان ترافیک خوبی داشته باشید.

رتبه بهتر با (da) اعتبار دامنه

هر شرکتی دوست دارد وب سایتش در اولین نتایج SERP گوگل ظاهر شود. دستیابی به این موقعیت مستلزم کار مداوم و سازمان یافته سئو است. در میان این تلاش ها، DA به نظارت بر پیشرفت انجام شده کمک می کند. هرچه امتیاز بالاتر باشد، احتمال بیشتری برای دستیابی به موقعیت خوب در SERP وجود دارد. با این حال، به خاطر داشته باشید که رقبای شما نیز برای رسیدن به همان نتیجه تلاش می کنند. به عبارت دیگر، Domain Authority خوب به تنهایی کافی نیست! رعایت چندین الزامات سئو، از جمله بهره برداری خوب از کلمات کلیدی، برای کسب رتبه بالا ضروری است.

پارامتر کار SEO خوب

کار کردن مقطعی بر پروژه های سئو، منطقی نیست. زیرا الگوریتم های گوگل به طور مداوم پارامترهای خود را به روز می کنند، بنابراین بهبود سایت شما باید یک فرآیند مداوم باشد. هنگامی که می دانید چگونه به این سوال پاسخ دهید که “یک اعتبار دامنه خوب چیست”، به این دلیل است که DA را تحت کنترل دارید. این کار برای اطمینان از اینکه سایت شما نه تنها رتبه می گیرد بلکه به موقعیت های خوبی نیز می رسد ضروری است. بهینه سازی برای وب به شما این امکان را می دهد که ترافیک واجد شرایط بیشتری را جذب کنید که به شرکت شما مرتبط باشد. بنابراین اگر همیشه نتایج Domain Authority خود را زیر نظر داشته باشید، می توانید ارزیابی کنید که آیا کار SEO شما خوب است یا خیر.

مبنای مقایسه خوب برای Domain Authority

یکی از مزایای اصلی اندازه گیری Domain Authority این است که می توانید رقبای خود را تجزیه و تحلیل کنید. همانطور که می توانید URL خود را تجزیه و تحلیل کنید، می توانید شرکت هایی را که در بازار با شما رقابت می کنند تجزیه و تحلیل کنید. فقط لینک شرکت دیگر را در نوار جستجو در صفحه Moz وارد کنید. این مبنای مقایسه به شما کمک می‌کند تا بفهمید تیم بازاریابی چقدر باید کار کند و چه تلاشی باید انجام دهد.

عواملی که بر اعتبار دامنه تأثیر می گذارد

آیا باید در مورد نحوه محاسبه DA آگاه بود؟ بیش از 100 عامل وجود دارد که Moz از آنها برای محاسبه اعتبار دامنه یک وب سایت استفاده می کند. در اینجا به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  1. ارجاع به دامنه های ریشه
  2. تعداد بک لینک هایی که به وب سایت اشاره می کنند
  3. کیفیت لینک ها
  4. حجم سایت (چه مقدار محتوا در سایت موجود است)
  5. سن دامنه (یعنی زمانی که برای اولین بار در گوگل منتشر شد، نه زمانی که نام دامنه برای اولین بار ثبت شد)
  6. مقدار سیگنال های شبکه های اجتماعی
  7. کیفیت محتوای کلی سایت
  8. سرعت وب سایت
  9. اعتماد Moz (اعتماد Moz معمولاً توسط Moz محاسبه می شود و با گذشت زمان رشد می کند)
Domain Authority و اهیمت آن
اعتبار دامنه چگونه افزایش می‌یابد؟

نحوه ایجاد اعتبار دامنه

حال، بیایید این را در عمل در نظر بگیریم. چگونه می‌توانید اعتبار دامنه ایجاد کنید و از رقبای خود رتبه بهتری کسب کنید؟ همانطور که گوگل اشاره می کند، این فقط به تعداد کل لینک ها به سایت شما یا تعداد کل لینک های دامنه مربوط نمی‌شود، بلکه کیفیت آن لینک ها، لینک هایی است که برای درک موضوع وب سایت شما مرتبط هستند. برای ایجاد Domain Authority، در اینجا چند نکته وجود دارد که باید در نظر داشته باشید:

کیفیت قبل از کمیت: بک لینک های مرتبط را قبل از هزاران بک لینک بی اهمیت اولویت بندی کنید.
بک لینک های خود را تجزیه و تحلیل کنید و مطمئن شوید که همه سایت های مهم دارای بک لینک فالو هستند.
محتوای با کیفیت ایجاد کنید. محتوا خوب به شما کمک می کند بک لینک های طبیعی را راحت تر دریافت کنید.
محتوای متمرکز بر مخاطبان اصلی خود تولید کنید. یعنی محتواهایی که می تواند برای گروه خاصی از مخاطبان شما جذاب بوده و ویروسی شود.
رقبای خود را شناسایی کرده و خود را با آنها مقایسه کنید. این مورد می‌تواند به شما در افزایش دید وب‌سایت کمک کند.
مطالعه کنید که رقبای اصلی شما بک لینک ها را از کجا دریافت می کنند. آیا می توانید موارد مشابه را نیز تهیه کنید؟
محتوای وب خود را به روشی اصلی و منحصر به فرد از طریق کانال های دیگر مانند رسانه های اجتماعی یا خبرنامه پخش کنید.
Domain Authority

ایجاد Domain Authority یک استراتژی بلند مدت است. یعنی به دست آوردن اعتبار برای دامنه تان زمان می برد و شما نتایج فوری را نمی بینید. با این حال، پیروی از این روش ها به شما کمک می کند تا دید وب سایت خود را در SERP با هدف افزایش ترافیک سایت خود افزایش دهید. روی این اقدامات کار کنید تا بر افزایش کیفیت و کمیت سرنخ‌ ها تمرکز کنید!

5/5 - (6 امتیاز)

2 دیدگاه دربارهٔ «Domain Authority چیست؟ + چگونه آن را افزایش دهیم؟»

  1. سحر حسینی

    سلام
    خسته نباشید. ممنون از مطلب خوبتون.

    Domain Authority سایت من ناگهانی از 45 رسید به 28. به نظرتون چه دلیلی می‌تونه داشته باشه؟

  2. مرجان دیانتی

    سلام. ممنونم.

    افت اعتبار دامنه برای اکثر سایت ها اتفاق می‌افتد. جای نگرانی وجود ندارد. این تغییرات به دلیل آپدیت جدید سایت Moz و به روزرسانی الگوریتم های مربوط به امتیازدهی است. بهترین کار این است که Domain Authority سایت خود را با سایت های رقیب مقایسه کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا