جستجو کردن
Close this search box.

چگونگی حذف صفحه از سایت (بدون آسیب به سئو و رتبه بندی آن)

حذف صفحه

فهرست مطالب

هنگام حذف یک صفحه از سایت خود باید این نکته را بدانید که با حذف یک صفحه از سایت تان، یک یا چند URL را نیز حذف می کنید. وقتی این URL قدیمی، بازدید می‌شود، معمولاً خطای «404 یا یافت نشد» را نشان می‌دهد. این خطا بدترین چیز ممکن برای Google یا کاربران شما است. پس به جای آن می توانید آن صفحه حذف شده را به صفحه دیگری ریدایرکت کنید. همچنین اگر واقعا خواستار حذف محتوا از سایت هستید، ارائه یک هدر 410 در واقع ایده بهتری است. این پست انتخاب های شما و نحوه اجرای آنها را توضیح می دهد.

حذف صفحه از سایت یا ریدایرکت آن! کدام یک انتخاب بهتری است؟

اولین چیزی که باید بررسی کنید این نکته است که آیا محتوایی که حذف کرده اید در جای دیگری از سایت شما معادل دارد یا خیر. به این مسئله فکر کنید که اگر من، روی لینک صفحه ای که شما حذف کرده اید کلیک کنم، آیا صفحه دیگری در سایت شما وجود خواهد داشت که مرا به اطلاعات درخواستی ام برساند؟ اگر جواب این سوال این برای اکثر کسانی که می‌خواهند صفحه ایی را حذف کنند مثبت است، باید URL حذف شده را به صفحه جایگزین redirect کنید.

به طور کلی، من به شما توصیه می کنم که به جای حذف پست، آن را ریدایرکت کنید. حتی زمانی که تعداد انگشت شماری از بازدیدکنندگان از آن سود می برند. استدلال آن هم ساده است! اگر گزینه دیگر این باشد که همه بازدیدکنندگان شما به صفحه «404» فرستاده شوند، واقعاً جایگزین خوبی نیست

سئو سایت
حذف صفحه در سایت
حذف صفحات از سایت

حذف کامل مطالب

اگر واقعاً هیچ صفحه جایگزینی در سایت شما با آن اطلاعات وجود ندارد، باید از خود بپرسید که آیا بهتر است آن را حذف کنید یا نگه دارید و در عوض آن را بهبود ببخشید. اما اگر کاملاً مطمئن هستید که می‌خواهید آن را حذف کنید، مطمئن شوید که هدر HTTP مناسب را ارسال کرده‌اید. یعنی هدر «حذف محتوای 410».

هدرهای 404 و 410 HTTP

تفاوت بین هدر 404 و 410 ساده است. 404 به معنی “محتوا یافت نشد” ، 410 به معنای “محتوا حذف شده” است. بنابراین 410، هدر خاص تری است. اگر یک URL؛ 410 را برگرداند، گوگل مطمئناً می داند که شما از عمد URL را حذف کرده اید. بنابراین باید آن URL را خیلی زودتر از فهرست خود حذف کند تا بودجه خزش برای این مسیر مصرف نشود.

افزونه Yoast SEO Premium دارای یک ماژول تغییر مسیر است که به شما امکان می دهد هدر 410، را به درستی تنظیم کنید. همچنین ابزاری عالی برای کار با ریدایرکت‌ها دارد. این افزونه به‌ طور خودکار از شما می‌پرسد وقتی URL را حذف می‌کنید یا پیوند دائمی آن را تغییر می‌دهید، چه کاری می‌خواهید انجام دهید؟ شما می توانید هر نوع ریدایرکتی را تنظیم کنید. مشکل ارائه 410، هدر محتوای حذف شده این است که پشتیبانی گوگل از آن ناقص است. مطمئناً، صفحاتی را که به هدر 410 سرویس می دهند، سریعتر از فهرست خود حذف می کند. با این حال سرچ کنسول گوگل، صفحه های 410 را به عنوان خطاهای خزیدن «یافت نشد» گزارش می کند. درست مانند خطای 404.

می توانید صفحات خود را به روز کنید.

صفحات و url های منحصر به‌ فرد آن‌ ها به‌عنوان نهادهای مجزا برای Google دیده می‌شوند. اگر یک صفحه برای مدت طولانی پویا بوده است، اما برای مرتبط بودن نیاز به آپدیت دارد، حفظ آن صفحه و به روز رسانی محتوا، به روز رسانی برچسب عنوان و بهینه سازی کلمه کلیدی می تواند مفید باشد. تصمیم شما برای به روز رسانی یک صفحه تنها در صورتی باید گرفته شود که در صورت تغییر مجدد، آن صفحه مرتبط و مفید باقی بماند. صفحاتی که برای مدتی در یک سایت وجود داشته اند معمولاً جستجو و ارزش پیوند ایجاد می کنند، بنابراین بک لینک های این صفحه را بررسی کنید، ممکن است ارزش نگهداری و به روز رسانی را داشته باشد.

آسیب های جانبی هنگام حذف صفحه

هنگامی که یک یا چند صفحه را از سایت خود حذف می کنید، آسیب های جانبی بیشتر از آسیب های مستقیم باعث ضرر زدن به سایت شما می‌شوند. فرض کنید همه پست‌هایی را که دارای برچسب خاصی هستند، در سایت خود حذف کرده‌اید. اکنون این تگ خالی است، URL بایگانی آن نیز خطای 404 می دهد. حتی زمانی که همه URL های پست هایی را که حذف کرده اید به درستی مدیریت می کنید (با ریدایرکت یا 410 کردن آنها)، آرشیو برچسب همچنان ارور 404 می دهد! بنابراین باید مطمئن شوید که با URL تگ نیز مقابله کنید.

حتی ممکن است زمانی پیش بیاید که همه پست‌های یک برچسب را حذف نکرده باشید. یعنی امکان دارد آرشیو برچسب به جای 12 پست، اکنون 5 پست داشته باشد. اگر قبلا 10 پست در هر صفحه در آرشیو خود نمایش می‌داید، صفحه دوم آن آرشیو دیگر وجود نخواهد داشت و در نتیجه خطای 404 را نشان می دهد. وقتی یک یا دو صفحه را حذف می‌کنید، مشکلی پیش نمی‌آید. با خیال راحت، بعد از بررسی تمام جوانب، صفحه را حذف کنید. اما اگر با مشکل الگوریتم پاندا گوگل روبه‌رو هستید و به دلیل آن حذف محتوای ضعیف زیادی دارید، ایجاد تعداد زیادی 404، می‌تواند سایت شما را تحت تأثیر قرار دهد. حتی ممکن است رتبه های پایین تری از گوگل کسب کنید. بنابراین با احتیاط این کار را انجام دهید!

بهترین روش برای حذف صفحه از سایت
حذف پست از وبسایت
5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا