0 تا 100 نرخ خروج (Exit rate) در سئو + راهکار هایی برای رفع آن

نرخ خروج (Exit rate) در مورد افرادی است که پس از مشاهده هر تعداد از صفحات سایت شما را ترک می کنند. در این پست وبلاگ، یاد بگیرید که چگونه نرخ خروج خود را محاسبه کنید و از داده ها برای سود بردن از استراتژی بازاریابی خود استفاده کنید.

نرخ خروج (Exit rate) چیست؟

همانطور که می دانید، بازدیدکنندگان برای همیشه در سایت شما باقی نمی مانند. زمانی است که آنها وب سایت شما را ترک می کنند که بر اساس صفحه ای که آخرین بار بازدید کرده اند، نرخ خروج ایجاد می شود. نرخ خروج یک متریک ترافیک وب است که نشان دهنده درصد افرادی است که از صفحات وب سایت شما بازدید کرده و از یک صفحه خاص خارج شده اند. با نرخ خروج، می توانید بدانید که بازدیدکنندگان وب کجا تصمیم گرفتند وب سایت شما را ترک کنند.

نحوه محاسبه نرخ خروج (Exit rate)

فرمول محاسبه نرخ خروج به شرح زیر است:

تعداد خروج از یک صفحه خاص / تعداد بازدید از صفحه برای یک صفحه خاص

به عنوان مثال، فرض کنید شخصی در صفحه اصلی یک فروشگاه الکترونیکی قرار می گیرد. آنها تمایل دارند به یک صفحه محصول خاص منتقل شوند و سپس وب سایت را ترک می کنند.

این بدان معناست که بازدیدکننده وب سایت شما را در صفحه محصول ترک کرده است.

بنابراین، نرخ خروج به عنوان تعداد کل خروجی ها از آن صفحه / تعداد بازدید از آن صفحه محصول خاص محاسبه می شود.

نرخ خروج را می توان برای هر دوره زمانی محاسبه کرد، مانند روزانه، هفتگی، دو هفته ای، ماهانه یا سالانه.

بررسی (Exit rate) در گوگل آنالیتیکس

خبر خوب این است که مجبور نیستید نرخ خروج (یا نرخ پرش) خود را خودتان محاسبه کنید، اگرچه کاملاً می توانید. در عوض، Google Analytics دسترسی به این معیارها و بسیاری دیگر را آسان می کند. با رفتن به گزارش → رفتار → محتوای سایت → همه صفحات می توانید نرخ پرش و خروج شما از هر صفحه وب را مشاهده کنید. می توانید اطلاعات اضافی را از منابع و کانال های مختلف در برگه Acquisition بدست آورید. اگر فیس‌بوک پیکسل را برای وب‌سایت خود راه‌اندازی کرده‌اید، می‌توانید این معیارها را از Facebook Analytics نیز دریافت کنید. برای مشاهده این اطلاعات، به قسمت Breakdowns → Create Breakdown → Select Event → Session End → Select Breakdown → Current URL بروید.

اتصال نرخ خروج به کسب و کار شما

اشکال مختلف داده برای موفقیت کلی وب سایت و کسب و کار شما مهم هستند. این شامل نرخ خروج می شود، به خصوص زمانی که شما یک محصول یا خدمات را مستقیماً به مصرف کننده/بازدیدکننده می فروشید. نرخ خروج بالا برای سایت شما خوب نیست. اگر نرخ خروج بالایی دارید، ممکن است به این معنی باشد که چیزی در وب سایت شما قادر به تبدیل خوب نیست. این می تواند نتیجه تصاویر ضعیف، قیمت های بالا یا کپی بد باشد.

به همین دلیل است که بررسی معیارها، تجزیه و تحلیل آنها، ایجاد تغییرات لازم و تکرار این فرآیند بسیار مهم است. در نهایت به جایی که باید باشید می رسید.

عوامل موثر بر (Exit rate)

مجموعه ای از عوامل وجود دارد که می تواند تأثیر مستقیمی بر نرخ پرش و خروج شما برای هر صفحه وب سایت خاص داشته باشد.

کنترل یا رفع برخی از این موارد نسبتاً آسان است، در حالی که برخی دیگر به سادگی خارج از کنترل شما هستند.

موسیقی و ویدئو

هنگامی که هر یک از اینها به طور خودکار در وب سایت شما پخش می شود، از جمله به عنوان یک پاپ آپ، می تواند منجر به خروج بازدیدکنندگان از سایت شما شود.

سایت با عملکرد کند، موثر بر (Exit rate)

اگر بارگذاری وب‌سایت شما برای همیشه طول بکشد (بیشتر از چند ثانیه)، باعث می‌شود افراد آن را ترک کنند. آن‌ها نمی‌خواهند در زمانی که می‌توانند به وب‌سایت دیگری که به‌آرامی و سریع بارگیری می‌شود مراجعه کنند، منتظر بمانند تا بارگذاری شود.

ترافیک با کیفیت پایین

اگر صفحاتی دارید که از نظر کلمات کلیدی نامربوط رتبه خوبی دارند، متوجه خواهید شد که بازدیدکنندگان سایت شما را به سرعت ترک می کنند زیرا سایت شما حاوی محتوایی نیست که انتظار داشتند پیدا کنند.

طراحی ضعیف صفحه، افزایش دهنده (Exit rate)

اگر وب‌سایت شما اخیراً به‌روزرسانی نشده است یا از رنگ‌ها و فونت‌های متضاد تشکیل شده است، بازدیدکنندگان احتمالاً خاموش می‌شوند و منجر به خروج زودهنگام سایت شما می‌شوند – تقریباً به محض اینکه وارد آن می‌شوند.

تجربه کاربری بد

تجربه کاربری برای موفقیت بسیار مهم است. اطمینان حاصل کنید که پیوندهای خاصی به صفحاتی مانند منوی اصلی در بالای صفحه دارید، جایی که مردم انتظار دارند. روی ساختار محتوایی قابل فهم، ناوبری ساده و موارد مشابه تمرکز کنید.

راه هایی برای بررسی و کاهش خروجی ها و (Exit rates) از سایت شما

اگرچه چند عامل ذکر شده است که می تواند بر نرخ خروج شما تأثیر بگذارد، اما مهم است که با نحوه بررسی خروجی های بالا و کاهش نرخ خروج خود آشنا باشید.

نحوه بررسی خروجی های بالا

گوگل آنالیتیکس می تواند به خوبی به شما اطلاع دهد که اشتباهی در وب سایت شما وجود دارد.

با این حال، این به شما کمک نمی کند که بفهمید چرا نرخ خروج بالایی دارید یا چگونه می توانید آن را برطرف کنید. اینجاست که تحقیقات وارد می شود.

به محض اینکه متوجه شدید که بازدیدکنندگان از صفحات خاصی خارج می شوند، بررسی اینکه چه چیزی کار می کند و چه چیزی کار نمی کند باید در اولویت باشد.

در اینجا چند روش مختلف وجود دارد که می‌توانید خروجی‌های بالا در سایت خود را بررسی کنید تا بتوانید به جلو حرکت کنید و شروع به کاهش این نرخ‌ها کنید.

شماره 1: نقشه های حرارتی

هنگامی که افراد از صفحه شما بازدید می کنند و داده ها جمع آوری می شوند، داده های رفتاری در ابزار Heatmap ایجاد می شود.

این داده‌ها در نقشه‌های پیمایشی ظاهر می‌شوند و به شما این امکان را می‌دهند که ببینید بازدیدکنندگان صفحه شما دقیقاً چقدر پایین می‌آیند (یا نمی‌کنند).

نقشه‌های کلیک نیز ارائه می‌شوند، که به شما امکان می‌دهد عناصر صفحه را که بازدیدکنندگان با آنها تعامل دارند، تعیین کنید.

بر اساس اطلاعات جمع آوری شده از این ابزار، ممکن است بتوانید تشخیص دهید که چرا نرخ خروج بالایی دارید.

به عنوان مثال، اگر بازدیدکنندگان روی عناصری کلیک کنند که قابل کلیک نیستند، ممکن است ناامید شوند و صفحه شما را ترک کنند.

مثال دیگر این است که آنها اطلاعات مهمی را در پایین صفحه وب سایت شما از دست داده اند.

شماره 2: موارد ضبط شده در (Exit rate)

ضبط جلسات می تواند به شما کمک کند تا در مورد آنچه در صفحات وب شما رخ می دهد کمی بیشتر به دست آورید.

فرصتی برای تماشای مجدد جلسات بازدیدکنندگانی که به طور ناگهانی به پایان می رسند از شما استقبال می شود تا بهتر بفهمید که چرا بازدیدکنندگان شما را ترک می کنند.

به عنوان مثال، می‌توانید متوجه شوید که آیا بازدیدکنندگان شما در طول سفر خود با مشکل یا اشکالی مواجه می‌شوند، تمام محتوای صفحه وب را به درستی می‌بینند، عناصر محتوا مانند پنجره‌های بازشو حواسشان پرت می‌شود یا دقیقاً روی همان عنصر کلیک می‌کنند.

شماره 3: نظرسنجی در محل

گزینه‌های ذکر شده می‌توانند ایده مناسبی از آنچه در وب‌سایت شما اتفاق می‌افتد به شما ارائه دهند، اما یکی از راه‌هایی که دقیقاً چه چیزی باعث ترک بازدیدکنندگان شما شده است، اجرای یک نظرسنجی در محل است.

برخی از سوالاتی که می توانید از طریق نظرسنجی در محل بپرسید عبارتند از:

  • چه چیزی در این صفحه وب کم است؟
  • چه چیزی شما را از ادامه دادن باز می دارد؟
  • دنبال چی میگردی و نمیتونی پیدا کنی؟
  • چگونه نرخ های خروج خود را کاهش دهیم
  • کاهش نرخ خروج شما برای موفقیت کلی وب سایت شما بسیار مهم است. در اینجا چند کار وجود دارد که می توانید انجام دهید.

شماره 1: تجربه کاربری را بهبود بخشید تا (Exit rate) کمتر شود

تجربه کاربری نقش مهمی در نرخ خروج شما ایفا می کند، بنابراین باید از مثبت بودن آن مطمئن شوید.

برای تمام صفحات اصلی، باید فهرست مطالب را اضافه کنید. تمام متن باید به بخش های کوچکتر با عنوان و عنوان فرعی تقسیم شود.

این کار خواندن متن را آسان تر می کند. ورود به یک سایت و یافتن بلوک‌های بزرگ متن بسیار دشوار است، زیرا خواندن آنها دشوارتر است.

پاراگراف های کوتاه، به ویژه با سرفصل، مرور و یافتن آنچه را که به دنبال آن هستید آسان می کند.

گلوله لیست بزرگ بیش از حد! اجزای بصری همیشه یک امتیاز اضافی برای افزایش تجربه کاربر هستند.

شماره 2: تصاویر مختلف را اضافه کنید

برای اینکه بازدیدکنندگان وب سایت خود را جذب کنید و آنها را برای مدت طولانی تری در وب سایت خود بمانند، باید مطمئن شوید که آنها را سرگرم می کنید.

این کار را می توان با استفاده از محتوای بصری و تعاملی مختلف مانند تصاویر، فیلم ها و اینفوگرافیک ها انجام داد. این می تواند تعامل کاربران و مدت زمان صرف شده در سایت شما را افزایش دهد.

فقط مطمئن شوید که این تصاویر در متن اضافه می شوند و به طور خودکار در هنگام فرود در یک صفحه فعال نمی شوند، زیرا این اغلب برای مصرف کنندگان آزاردهنده است.

شماره 3: سرعت صفحه را بهینه کنید تا (Exit rate) کاهش یابد

امروز همه چیز به سرعت انجام می شود.

اگر عناصر بصری و جلوه های زیادی داشته باشید، وب سایت شما کندتر بارگذاری می شود و عملکرد خوبی نخواهد داشت. متأسفانه، این منجر به نرخ خروج بالاتر و همچنین تبدیل کمتر می شود.

از آنجایی که همه عجله دارند، هیچ کس منتظر بارگذاری سایت شما نخواهد بود. بنابراین باید اقدامات مناسبی را برای بهینه سازی سرعت و عملکرد صفحه انجام دهید.

خلاصه ایی از (Exit rate)

نرخ خروج یک معیار مهم است که می تواند در درک کارایی کلی وب سایت شما مفید باشد.

با داده هایی که از این اعداد و تحقیقات خود به دست می آورید، می توانید عملکرد وب سایت را افزایش دهید و بازدیدکنندگان خود را راضی نگه دارید و شانس خود را برای تبدیل آنها به مشتریان بلند مدت افزایش دهید.

Rate this post

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا