افت رتبه سایت و از دست دادن ترافیک، دلایل زیادی میتواند داشته باشد. تصور کنید یک روز صبح از خواب بیدار می شوید، به گزارش رتبه بندی خود نگاه می کنید و می بینید که رتبه بندی سایتی که به سختی به آن رسیده اید، کاملاً تغییر کرده است. از بین 10 و 100 سایت برتر گوگل ناپدید شده و اثری از آن باقی نمانده است. این یک داستان ترسناک نیست، فقط اعتراف کنید که احتمالا یک روز اتفاق می افتد، و شما باید بدانید که چگونه با چنین مسائلی برخورد کنید. ما فهرستی از دلایلی که میتواند افت رتبه سایت شما را تشریح کند، آماده کرده ایم. پس با خواندن این مقاله شانس افت رتبه سایت خود را به صفر برسانید.
وب سایت ها برای بازدید وجود دارند، اما بازدیدها می توانند برای سایت های مختلف معانی مختلفی داشته باشند.
به عنوان مثال، برای سایت های رسانه ای، ترافیک می تواند منبع درآمدی از تبلیغات باشد. برای خرده فروشان تجارت الکترونیک، ترافیک به فروش مستقیم ترجمه می شود.
برخی از سایتها ممکن است چیزی نمیفروشند، یا ممکن است برندی را بفروشند که در آن فقط نگاه کردن به محتوای شما برای برنده شدن کافی است.
مهم نیست که سایت شما در مورد چه چیزی است، ترافیک = مشتریان.
و در موتورهای جستجو، رتبه = ترافیک = مشتریان.
بنابراین وقتی رتبه جستجوی شما کاهش می یابد – یا ترافیک شما کاهش می یابد – این یک مشکل است.
این که آیا شما یک بازاریاب دیجیتال، متخصص سئو، مدیر وب سایت یا سایر ذینفعان هستید، ممکن است این مسئولیت شما باشد که مشکل را بررسی کنید و نحوه بازگرداندن همه چیز به مسیر خود را بیابید.
در اینجا 22 مکان وجود دارد که اگر ترافیک شما کاهش یافته است و به راه حلی نیاز دارید، باید شروع به جستجو کنید.
1. شما رتبهبندیهای اشتباهی را دنبال میکنید
اگر سایت شما چندین سال آنلاین بوده است، ممکن است کلمات کلیدی شما امروز مرتبط نباشند. به رفتار جستجوی خود فکر کنید و آن را با کلمات کلیدی که در داده های کنسول جستجوی شما نشان داده می شوند مقایسه کنید.
آیا از اصطلاحات صنعتی یا تخصصی استفاده می کنید که ممکن است با آنچه مشتریان بالقوه شما می دانند مطابقت نداشته باشد؟
بسیاری از افراد انواع مختلف یک سوال را جستجو می کنند و هنوز نمی توانند پاسخ یا راه حلی برای مشکل خود بیابند.
مهندسان گوگل توانایی درک زبان طبیعی خود را بسیار بهبود بخشیده اند. امروزه، مردم می توانند برای یافتن نتایج به زبان طبیعی تری تایپ کنند. اگر محتوای خود را به زبان ساده نیز نگه دارید، رتبه بندی برای آن چیزها آسان تر است.
موتورهای جستجو نیز در سال های اخیر به این پدیده پی برده اند. آنها به جای تکیه بر چند کلمه کلیدی، وب سایت ها را بر اساس جملات کامل و سایر عناصر زبان طبیعی تر رتبه بندی می کنند.
به کلمات کلیدی و عبارات کلیدی خود نگاه کنید. اگر از کلمات کلیدی قدیمی یا عمومی استفاده می کنید، رتبه بندی اشتباهی را دنبال می کنید و باید استراتژی خود را به روز کنید.
2. لینک های گم شده
دلیل دیگری که ممکن است رتبه جستجو و ترافیک شما کاهش یافته باشد این است که پیوندها را از دست داده اید.
با استفاده از ابزاری (مانند Majestic، Ahrefs، CognitiveSEO) سایت خود را برای لینک های گم شده در 90 روز گذشته بررسی کنید.
اگر تعداد زیادی لینک را از دست داده اید، این ممکن است دلیل کاهش رتبه شما باشد.
سوالات بیشتری در مورد از دست دادن این لینک وجود دارد که باید بپرسید:
- آیا حذف لینک در سراسر سایت است؟
- آیا لینک های گم شده در همان صفحاتی از سایت شما قرار دارند که در آن رتبه بندی افت کرده اید؟
- آیا لینک های ورودی به صفحات شما که رتبه خود را از دست داده اند کاهش یافته است؟
- آیا پیوندهای کاهش یافته به صفحاتی را در وب سایت خود می بینید که به صفحات دیگری که رتبه پایین تری دارند پیوند می دهند؟
- اگر لینکهای ورودی شما خراب یا گم شدهاند، باید دقیقاً مشخص کنید که این پیوندها از کجا میآیند و چرا شکسته شدهاند.
سپس می توانید آنها را حذف، جایگزین یا نگهداری کنید.
هر پیوند باید به صورت جداگانه بررسی شود تا مراحل بعدی شما مشخص شود:
- اگر پیوندها عمداً حذف شده باشند، می تواند نشان دهد که آنها پیوندهای طبیعی نیستند و اگر قبلاً نبوده اند، ممکن است توسط گوگل پرچم گذاری و جریمه شوند. این پیوندها را رها کنید.
- گاهی اوقات لینک ها در طول به روز رسانی سایت شکسته یا تغییر می کنند. در این موارد، ممکن است شانسی برای متقاعد کردن مالک سایت برای بازیابی آنها داشته باشید.
- اگر پیوندهای داخلی با پیوندهای جدید به منبع دیگری جایگزین شدند، میتوانید به منبع جدید نیز پیوند دهید.
به یاد داشته باشید، همیشه می توانید پیوندهای قدیمی را با پیوندهای جدید جایگزین کنید.
برای جلوگیری از تأثیرگذاری لینک های از دست رفته بر رتبه بندی شما در آینده، ارزش تلاش را دارد که روی نرم افزارها یا برنامه های نظارت بر پیوند سرمایه گذاری کنید تا به طور فعال پیوندهای از دست رفته را ردیابی کنید. به این ترتیب شما می توانید فعال باشید و قبل از از دست دادن رتبه خود اقدامات اصلاحی انجام دهید.
3. تغییر مسیرهای شکسته
اگر در حال راهاندازی یک وبسایت جدید، مهاجرت به یک سرور جدید، یا انجام هرگونه تغییر ساختاری در سایت خود هستید، احتمالاً رتبهبندی خود را کاهش میدهید، مگر اینکه برنامه ریدایرکت 301 مناسبی داشته باشید.
تغییر مسیرهای شکسته بدترین کابوس هر متخصص SEO است.
هنگام استفاده از ریدایرکت 301، باید مطمئن شوید که نقشههای سایت XML، برچسبهای متعارف و پیوندها نیز بهروزرسانی میشوند.
تغییر مسیر 301 شبیه به تغییر آدرس برای وب است. این اعلامیه به موتورهای جستجو می گوید که یک صفحه، چندین صفحه یا کل وب سایت شما منتقل شده است. شما می خواهید که بازدیدکنندگان وب سایت شما به آدرس جدید شما ارسال شوند و نه به آدرس قبلی شما.
اگر این کار به درستی انجام شود، رتبهبندی خود را از دست نمیدهید و به دلیل محتوای تکراری جریمه نمیشوید زیرا موتورهای جستجو آدرس وب قدیمی و جدید شما را فهرستبندی میکنند.
4. اقدامات دستی
اگر افت ناگهانی و قابل توجهی در رتبه بندی وب سایت خود مشاهده کردید، می تواند نشان دهنده جریمه شدن سایت شما توسط گوگل باشد. اقدامات دستی به جای بهروزرسانی الگوریتمی، بهصورت دستی اعمال میشوند.
اگر سایت شما همچنان در موتورهای جستجوی دیگر مانند یاهو یا بینگ رتبه بندی می کند، این نشانه تقریباً مطمئنی است که از جریمه گوگل رنج می برید.
چه جریمه شما دستی یا خودکار باشد، باید مشکل را برطرف کنید و جریمه را حذف کنید. بهترین راه برای شروع این است که به اعلانها از داخل حساب کنسول جستجوی Google خود نگاه کنید.
در منوی پیام ها و بخش اقدامات دستی به دنبال هشدارها باشید. در اینجا، فهرستی از مواردی را خواهید یافت که در آن یکی از کارمندان گوگل متوجه شده است که برخی از صفحات وب سایت شما با دستورالعمل های آنها مطابقت ندارد.
شما می توانید پیشنهادات و اطلاعاتی در مورد نحوه رفع مشکلات پیدا کنید.
5. تغییرات الگوریتم
گوگل همیشه به دنبال راه هایی برای بهبود استراتژی ها و نتایج با ایجاد تغییرات الگوریتم است. بسیاری از سایت ها از این تغییرات آسیب دیده اند و از رتبه سایت های پایین تر رنج می برند.
برای جلوگیری از فلج شدن توسط بهروزرسانیهای Google، از یک استراتژی بازاریابی بین کانالی و ترافیک مؤثر استفاده کنید که شامل رسانههای اجتماعی و سایر کانالهای بازاریابی است.
6. تغییرات طبیعی در جستجو
مواقعی وجود دارد که ممکن است متوجه کاهش رتبه بندی موتورهای جستجوی خود شوید که نتیجه هیچ چیز مستقیماً مرتبط با وب سایت شما نیست. گوگل اغلب بر اساس رفتار کاربر تغییراتی در نوع نتایج ایجاد کرده است.
به عنوان مثال، اگر یک افزایش ناگهانی در جستجو برای یک موضوع خاص وجود داشته باشد، گوگل ممکن است ابتدا نتایج جدیدتر را نشان دهد و محتوای ثابت را به سمت پایین تر بکشد.
اگر محتوای شما در دسته دوم قرار گیرد، در رتبه بندی خود دچار افت خواهید شد.
می توانید به Google Trends نگاه کنید تا ببینید آیا تغییراتی وجود دارد که ممکن است این اختلافات را توضیح دهد.
7. تغییرات UX در گوگل
گوگل گاهی اوقات UX صفحات جستجو را طوری تغییر می دهد که کلیک ها را از بین می برد.
شاید یک قطعه ویژه در یک نتیجه جستجوی کلیدی ظاهر شود و ترافیک را به آن سمت هدایت کند. شاید برخی از آزمایشات جستجو بر نرخ کلیک تأثیر گذاشته باشد.
بررسی کنید که چه شرایطی کاهش یافته است و ببینید آیا چیزی تغییر کرده است.
8. اختلاف موقعیت جغرافیایی
بسته به مکانی که جستجو در آن انجام شده است، رتبه بندی شما متفاوت خواهد بود. اگر رتبه های خود را در یک منطقه جغرافیایی بررسی می کنید، باید آنها را در چندین منطقه دیگر بررسی کنید تا درک دقیق تر و دقیق تری از رتبه بندی خود داشته باشید.
آیا متوجه شده اید که نتایجی که برای یک جستجوی خاص به دست می آورید می تواند کاملاً با شخص دیگری که همان جستجو را انجام می دهد متفاوت باشد؟
همچنین، اگر در حین ورود به حساب کاربری گوگل خود جستجو کنید و پس از خروج دوباره جستجو کنید، نتایج متفاوتی دریافت خواهید کرد.
دلیل این امر این است که گوگل قبل از نمایش نتایج جستجو، سایتهایی را که قبلاً بازدید کردهاید، جایی که در آن قرار دارید و حتی دستگاهی را که استفاده میکنید، بررسی کرده و در نظر میگیرد.
9. بهبود رقبا
این امکان وجود دارد که شما همه کارها را به درستی انجام می دهید، اما همچنان ترافیک خود را از دست می دهید و در رتبه بندی خود افت می کنید. یکی از دلایل این امر ممکن است این باشد که رقیب شما کار بهتری انجام می دهد.
با تجزیه و تحلیل و نظارت بر فعالیت های رسانه های اجتماعی، استراتژی های لینک سازی و بازاریابی محتوا، رقبای خود را زیر نظر داشته باشید. می توانید از ابزارهایی مانند Wayback Machine یا Versionista استفاده کنید تا ببینید رقبای شما چه تغییراتی ایجاد کرده اند.
شما همچنین می توانید از ابزارهای بک لینک استفاده کنید تا ببینید آیا آنها هجوم بک لینک های جدید داشته اند یا خیر. آنها ممکن است یک کمپین سئو برای خودشان اجرا کنند.
هنگامی که فهمیدید رقبای شما چه کاری انجام داده است تا از شما بالاتر باشد، برخی از همان تغییرات را ایجاد کنید – فقط آنها را بهتر انجام دهید.
10. سرعت صفحه
سرعت بارگذاری محتوای صفحات شما نه تنها بر رتبه بندی شما بلکه بر تجربه کاربری بازدیدکنندگان وب سایت شما نیز تأثیر می گذارد. وقتی بارگذاری صفحات بیشتر طول میکشد، نرخ پرش بیشتر میشود زیرا مردم نمیخواهند برای دیدن محتوای شما منتظر بمانند.
برای بررسی سرعت صفحه خود، از ابزار جدید و بهبود یافته PageSpeed Google استفاده کنید. این ابزار برای ترکیب داده های واقعی کاربر اصلاح شد.
صفحات بسته به سرعت بارگیری آنها سریع، آهسته و متوسط رتبه بندی می شوند.
11. مشکلات سرور
اگر سایت شما با مشکلات سرور مواجه می شود، ممکن است نتیجه یک عملکرد حافظه پنهان یا یک نشانه گذاری خالی باشد که به Googlebot ارائه شده است. بسیار مهم است که مشکلات سرور را به سرعت حل کنید.
به دنبال خطاها در گزارش های سرور خود باشید و از ابزار Fetch and Render Google برای تست نحوه نمایش یا خزیدن یک URL در سایت خود استفاده کنید.
12. سایر موارد حیاتی وب
گوگل گفته است که سایر سیگنالهای UX و موارد حیاتی وب، مانند “Cumulative Layout Shift” میتوانند نحوه رتبهبندی سایت شما را تغییر دهند.
- تجربه کاربری در صفحه شما چگونه است؟
- آیا چیدمان زیاد تغییر می کند؟
- آیا تبلیغات زیادی وجود دارد؟
13. ناوبری داخلی
ناوبری وب سایت شما به بازدیدکنندگان شما می گوید که چه اطلاعاتی را در سایت شما پیدا می کنند و از کجا پیدا می کنند.
سعی کنید یک ساختار مسطح و باریک از دو یا حداکثر سه سطح عمیق برای ناوبری داخلی خود داشته باشید. اگر بازدیدکنندگان شما مجبور باشند برای یافتن آنچه به دنبال آن هستند، بارها کلیک کنند، به احتمال زیاد آنها را ترک خواهند کرد.
این امکان وجود دارد که موتورهای جستجو خزیدن محتوایی که در اعماق وب سایت شما دفن شده است را متوقف کنند. این به نوبه خود رتبه شما را پایین می آورد و ترافیک کمتری به حوزه های محتوای مهم خواهید داشت.
استراتژیهای پیوند داخلی نه تنها بخشی از بهینهسازی جستجوی خوب هستند، بلکه در دیگر استراتژیهای حفظ مشتری شما نیز نقش دارند.
ساده و منطقی کردن پیوندهای داخلی و ناوبری، حفظ مشتری را بهبود می بخشد و سایر معیارهای رتبه مانند زمان در سایت را افزایش می دهد. استفاده از لینکهای داخلی غنی از کلمات کلیدی به موتورهای جستجو کمک میکند تا به سرعت تعیین کنند که سایت شما در مورد چیست و آیا محتوای شما با جستارها مرتبط است یا خیر.
14. مجازات های لینک با کیفیت بد
همه لینک ها یکسان ایجاد نمی شوند.
اگر از استراتژی های مخاطره آمیز، اسپم یا قدیمی استفاده می کنید، گوگل سایت شما را جریمه می کند.
گوگل در پاراگراف اول بخش راهنمای کنسول جستجوی خود به نام طرحوارههای پیوند، بهصراحت بیان میکند که چه پیوندی با کیفیت پایین است:
هر پیوندی که برای دستکاری رتبه صفحه یا رتبه یک سایت در نتایج جستجوی گوگل باشد، ممکن است بخشی از طرح پیوند و نقض دستورالعملهای وبمستر گوگل در نظر گرفته شود. این شامل هر رفتاری می شود که لینک های سایت شما یا لینک های خروجی از سایت شما را دستکاری می کند.”
برای جلوگیری از جریمه شدن توسط گوگل و افزایش ترافیک جستجوی ارگانیک خود، برای ایجاد یک استراتژی لینک سازی با کیفیت بالا وقت بگذارید.
چند پیشنهاد برای ایجاد لینک خوب:
- لینک های شکسته خود را با ساخت لینک های جدید و ارزشمند برطرف کنید.
- از روابط عمومی برای استناد در محتوای آنلاین یا یک مقاله خبری استفاده کنید.
- محتوای استثنایی بنویسید و آن را به شدت در رسانه های اجتماعی تبلیغ کنید تا مردم بتوانند آن را پیدا کنند.
- برای سایر پیشنهادات، راهنمای SEJ’s Link Building را بخوانید.
15. تغییرات اخیر وب سایت و طراحی مجدد
اگر تصمیم دارید وب سایت خود را دوباره طراحی کنید، آخرین کاری که می خواهید انجام دهید این است که ترافیک و رتبه هایی را که برای ایجاد آن زحمت کشیده اید از دست بدهید.
برخی از گامهای خاصی که میتوانید برای آسیب نرساندن و حتی کمک به رتبهبندی خود بردارید عبارتند از:
اطمینان حاصل کنید که همه تغییر مسیرهای 301 به درستی ترسیم شده اند.
ساختار پیوند پیوندهای ورودی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که در سایت جدید شما به درستی کار می کنند.
قبل از راهاندازی وبسایت جدید، برخی از گزارشهای معیارهای پایه مانند ردیاب رتبه، ممیزی سایت، ترافیک و نقشهبرداری URL صفحه را دریافت کنید.
با برنامه ریزی دقیق و توجه به اجزای اساسی پروژه طراحی مجدد خود، از تأثیر منفی بر سئو و رتبه بندی خود جلوگیری می کنید و حتی می توانید بهبودهایی ایجاد کنید.
16. مسائل فنی ساده
سئوی فنی معیار سلامت پایه فنی وب سایت شما است. این به کار سئو اشاره دارد که بر نحوه خزیدن و فهرست بندی محتوای شما توسط موتورهای جستجو تأثیر می گذارد.
رایج ترین اشتباهات فنی سئو را ببینید: چقدر شدید هستند؟ برای برخی از رایج ترین مسائلی که می تواند بر ترافیک وب سایت و رتبه بندی شما تأثیر بگذارد. آگاهی از مسائل فنی سئو به شما کمک می کند تا بهتر از وب سایت خود مراقبت کنید و رتبه خود را بالا نگه دارید.
مسائل فنی سئو برخی از مشکلات پایه هستند که می توانند شما را از رتبه بندی باز دارند.
17. اضافه بار سرور
اگر سرور شما تنظیم نشده باشد یا برای افزایش ناگهانی ترافیک آماده نشده باشد، ممکن است بیش از حد بارگذاری شود و از کار بیفتد. آنهایی که در یک سرور اشتراکی هستند شانس بیشتری برای از کار افتادن دارند زیرا ممکن است شخص دیگری در همان سرور شاهد افزایش ناگهانی ترافیک باشد.
اگر از محدوده پهنای باند خود فراتر بروید، بسیاری از بسته های میزبانی سایت شما را از بین می برند. اگر سایت شما موفق شود در یک سایت محبوب برجسته شود، این اتفاق می افتد.
اگر سایت شما دچار خرابی بیش از حد شود، بر رتبه بندی جستجوی شما تأثیر منفی خواهد گذاشت.
18. اطلاعات متا
اطلاعات متا یا متا تگ ها برای اینکه به موتورهای جستجو اطلاع دهند که سایت شما چه اطلاعاتی را ارائه می دهد استفاده می شود.
یکی از مهم ترین انواع متادیتا که به افزایش رتبه سئو شما کمک می کند، تگ عنوان است. انواع دیگری از اطلاعات متا که می توانند به رتبه بندی وب سایت شما کمک کنند، هدرها و توضیحات متا هستند.
هنگام ارائه اطلاعات متا خود از متناقض بودن خودداری کنید.
به عنوان مثال، اگر تاریخ یک مقاله را در سایت خود تغییر می دهید، حتماً آن را در توضیحات متا نیز تغییر دهید. شما می خواهید از تکرار اطلاعات متا خود یا استفاده از عناوین بی معنی و عمومی مانند “خانه” خودداری کنید.
شما باید از تگ های عنوان خاص تری استفاده کنید که شامل کلمه کلیدی هدف شما باشد.
اگر از یک عنوان برای چندین صفحه استفاده کنید، نه تنها کاربران خود را گیج می کنید، بلکه در نهایت با خودتان در SERP رقابت خواهید کرد.
19. منبع ترافیک
ترافیک وب سایت شما نه تنها شامل تعداد بازدید از سایت شما می شود، بلکه تعداد صفحات کلیک شده و مدت زمان صرف شده در هر صفحه را نیز شامل می شود.
ترافیک می تواند از چندین منبع باشد از جمله:
- بازاریابی ایمیلی
- ارجاعات
- ترافیک مستقیم
- جستجوی ارگانیک
- جستجوی پولی
- رسانه های اجتماعی
- کدام یک بهتر است؟
پاسخ این است که کدام منبع بیشترین تعامل، کمترین نرخ پرش و بیشترین تبدیل را ایجاد کند.
ترافیک شما می تواند از منابع خارج از جستجوی ارگانیک کاهش یابد. به عنوان مثال، اگر تغییری در نحوه برخورد با پیوندها در توییتر یا فیس بوک ایجاد شده باشد.
ترافیک مستقیم زمانی است که شخصی URL شما را در نوار آدرس تایپ می کند.
این ممکن است برای رتبه بندی مهم نباشد، اما مهم است زیرا:
- بازدیدکنندگان تصمیم میگیرند به سایت شما بازگردند، زیرا از قبل شما را میشناسند و آنچه را که ارائه میدهید میخواهند.
- شما در حال حاضر به عنوان یک متخصص صنعت در جایگاه خود شناخته شده اید، بنابراین بازدیدکنندگان به سایت شما می آیند زیرا برند شما را می شناسند.
- ترافیک مستقیم تحت تأثیر رسانه های اجتماعی یا تغییرات Google قرار نمی گیرد و به عنوان یک منبع مستقل از بازدیدکنندگان عمل می کند.
- می توانید آمار ترافیک مستقیم خود را در داشبورد Google Analytics خود ردیابی کنید. اگر می خواهید ترافیک مستقیم خود را افزایش دهید، روی داشتن یک برند واضح و به یاد ماندنی تمرکز کنید.
به طور مداوم به بازدیدکنندگان وب سایت خود توصیه های ارزشی و تخصصی ارائه دهید و به آنها نشان دهید که در صنعت خود متخصص هستید.
20. زمان در سایت
تعامل کاربر می تواند بر رتبه بندی جستجوی شما تأثیر بگذارد. نرخ پرش و میانگین زمان صرف شده در صفحات وب شما دو معیاری هستند که می توانید به راحتی در Google Analytics اندازه گیری کنید.
این معیارها یک عامل رتبهبندی مستقیم نیستند، اما نشان میدهند که آیا تجربه خوبی را برای کاربران خود ارائه میکنید یا خیر.
آیا می خواهید نرخ پرش بالا را کاهش دهید؟ 20 تاکتیک اثبات شده که نرخ پرش وب سایت شما را کاهش می دهد را بررسی کنید.
آیا می خواهید مردم را وادار کنید که زمان بیشتری را صرف جستجوی محتوای شما کنند؟ 3 نکته برای افزایش زمانی که افراد صرف خواندن مطالب شما می کنند را بخوانید.
21. محتوای تکراری
Google محتوای تکراری را به عنوان بلوکهای قابل توجهی از محتوا تعریف میکند که در سراسر یا درون دامنههایی ظاهر میشوند که به طور قابل توجهی مشابه یا کاملاً مطابق با محتوای دیگر هستند.
این همیشه فریبنده یا مخرب تلقی نمی شود و همیشه منجر به رتبه بندی پایین تر در موتورهای جستجو نمی شود.
هنگامی که محتوا به طور واضح عمداً برای دستکاری رتبهبندی و افزایش ترافیک تکراری شود، سایت شما جریمه میشود. این می تواند به این معنی باشد که محتوای شما برای همان جستارها رقابت می کند، و زمانی که گوگل فکر می کند یک پرس و جو باید تنوع بیشتری داشته باشد، ممکن است یکی از آن صفحات را جریمه کند.
رتبه شما آسیب خواهد دید و در بدترین حالت، سایت شما می تواند به طور کامل از فهرست گوگل حذف شود. دیگر در جستجو یافت نمی شود.
22. شما از تکنیک های قدیمی Clickbait استفاده می کنید
برخی از راهها برای جذب کاربران به سایت شما – مانند فهرستها – هنوز کار میکنند، اما کاربران میتوانند از این نوع تکنیکها خسته شوند و از کلیک روی پیوندهای شما اجتناب کنند.
آیا عناوین شما دقیقاً آنچه را در صفحه است توصیف می کنند؟
آیا از ترفندهایی مانند «حدس نمیزنید که بعداً چه اتفاقی میافتد» اجتناب میکنید؟
آیا توضیحات متا شما افراد را جذب می کند یا آنها را از خود دور می کند؟
توضیحات و عناوین متا تست A/B را امتحان کنید تا ببینید آیا اصلاحاتی وجود دارد که می تواند افراد بیشتری را جذب کند.
از رتبه بندی و ترافیک جستجوی ارزشمند خود محافظت کنید
هیچ میانبری برای افزایش ترافیک وب سایت شما وجود ندارد.
اگر می خواهید دید بیشتری در موتورهای جستجو داشته باشید، باید زمان و تلاش زیادی را صرف کنید.
سعی نکنید از طریق استراتژی های کلی از میانبر استفاده کنید، در غیر این صورت ممکن است عواقب منفی رتبه بندی ضعیف جستجو و از دست دادن ترافیک را متحمل شوید.
در مورد آخرین به روز رسانی ها و بهترین روش ها برای افزایش دید آنلاین و رشد کسب و کار خود مطلع باشید.