چگونه گوگل را وادار کنیم سریع تر سایت شما را ایندکس کند

ایندکس سریع سایت برای صفحات فرود، وبلاگ ها و سایر محتوای آنلاین شما که در نتایج موتور جستجوی گوگل نمایش داده می‌شوند، بسیار تاثیر گذار است. در ابتدا باید مطمئن شوید که وب سایت شما قابل فهرست بندی است. هنگامی که افراد از موتور جستجو برای سرچ محتوا استفاده می کنند، گوگل برای ارائه محتوای مرتبط به فهرست خود روی می آورد. اگر صفحه شما ایندکس نشده باشد، در لیست موتور جستجوی گوگل وجود ندارد. اگر می‌خواهید ترافیک ارگانیک را از طریق جستجوی ارگانیک به وب‌سایت خود هدایت کنید، این خبر بدی است. این راهنما جزئیات بیشتری در مورد نمایه سازی و چرایی اهمیت آن ارائه می دهد. همچنین توضیح می‌دهد که چگونه می‌توانید بررسی کنید که آیا صفحه‌تان ایندکس شده است؟ چگونه مشکلات رایج فنی سئو را که باعث مشکلات نمایه‌سازی می‌شوند برطرف کنید؟ و چگونه می‌توانید سریعاً Google را وادار کنید تا سایت شما را فهرست‌ بندی مجدد کند، اگر بعد از طراحی سایت ایندکس نشده است.

شاخص گوگل برای ایندکس سریع چیست؟

فهرست گوگل؛ فهرستی از تمام صفحات وب است که موتور جستجو در مورد آنها می داند. اگر گوگل وب سایت شما را ایندکس نکند، سایت شما در نتایج جستجوی گوگل نمایش داده نمی شود. مثل این است که شما یک کتاب بنویسید، اما هیچ کتابفروشی یا کتابخانه ای آن کتاب را ذخیره نکرده باشد. هیچ کس هرگز کتاب را پیدا نمی کند. آنها حتی ممکن است از وجود آن اطلاعی نداشته باشند. و اگر خواننده ای به دنبال آن کتاب بود، برای پیدا کردن آن بسیار مشکل خواهد بود.

چرا نمایه سازی سایت برای ایندکس سریع مهم است؟

وب سایت هایی که ایندکس نشده اند در پایگاه داده گوگل نیستند. بنابراین موتور جستجو نمی تواند این وب سایت ها را در صفحات نتایج موتور جستجو (SERP) خود ارائه دهد.

برای فهرست‌بندی وب‌سایت‌ها، خزنده‌های وب Google (Googlebot) باید آن وب‌سایت را «خزیدن» کنند. درباره تفاوت بین خزیدن و فهرست‌پذیری بیشتر بدانید.

به عنوان یک تجدید، در اینجا یک مرور کلی از روند موتور جستجو وجود دارد:

خزیدن: ربات‌های موتور جستجو وب‌سایت را می‌خزند تا بفهمند آیا ارزش ایندکس کردن را دارد یا خیر. عنکبوت های وب یا «Googlebot» همیشه در وب می خزند و پیوندهای موجود در صفحات وب موجود را دنبال می کنند تا محتوای جدید پیدا کنند.

نمایه سازی: موتور جستجو وب سایت را به پایگاه داده خود اضافه می کند (در مورد Google، “Index” آن).

رتبه بندی: موتور جستجو وب سایت را از نظر معیارهایی مانند ارتباط و کاربر پسند بودن رتبه بندی می کند.

نمایه سازی فقط به این معنی است که سایت در پایگاه داده های گوگل ذخیره می شود. این بدان معنا نیست که در بالای SERP ها نشان داده می شود. نمایه‌سازی توسط الگوریتم‌های از پیش تعیین‌شده کنترل می‌شود، که عناصری مانند تقاضای کاربران وب و بررسی‌های کیفیت را تعیین می‌کنند. شما می توانید با مدیریت نحوه کشف محتوای آنلاین شما توسط عنکبوت ها بر نمایه سازی تأثیر بگذارید.

چگونه بررسی کنم که آیا گوگل سایت من را ایندکس کرده است؟
شکی نیست که می خواهید وب سایت شما ایندکس شود – اما چگونه می توانید بفهمید که ایندکس است یا نه؟ خوشبختانه، غول موتورهای جستجو، یافتن موقعیت شما را از طریق جستجوی سایت بسیار آسان می کند. در اینجا نحوه بررسی است:

به موتور جستجوی گوگل بروید.

در نوار جستجوی گوگل، عبارت site:example.com را تایپ کنید.

وقتی به زیر نوار جستجو نگاه می‌کنید، دسته‌های نتایج Google را می‌بینید «همه»، «تصاویر»، «اخبار»، و غیره. درست در زیر آن، تخمینی از تعداد صفحاتی که Google فهرست کرده است را خواهید دید.

اگر نتایج صفر نشان داده شود، صفحه ایندکس نمی شود.

از طرف دیگر، می توانید از کنسول جستجوی گوگل برای بررسی اینکه آیا صفحه شما ایندکس شده است یا خیر استفاده کنید. راه اندازی حساب کاربری رایگان است. در اینجا نحوه به دست آوردن اطلاعات مورد نظر شما آمده است:

  • وارد Google Search Console شوید.
  • روی “Index” کلیک کنید.
  • روی “پوشش” کلیک کنید.
  • تعداد صفحات معتبر ایندکس شده را خواهید دید.

اگر تعداد صفحات معتبر صفر باشد، گوگل صفحه شما را ایندکس نکرده است.

همچنین می توانید از کنسول جستجو برای بررسی اینکه آیا صفحات خاصی ایندکس شده اند یا خیر استفاده کنید. فقط URL را در ابزار بازرسی URL بچسبانید. اگر صفحه ایندکس شده باشد، پیام «URL is on Google» را دریافت خواهید کرد.

چقدر طول می کشد تا گوگل یک سایت را ایندکس کند؟

ممکن است گوگل از چند روز تا چند هفته طول بکشد تا یک سایت را فهرست کند. اگر صفحه ای را راه اندازی کرده اید تا متوجه شوید ایندکس نشده است، این می تواند ناامید کننده باشد. چگونه قرار است کسی صفحه وب زیبای جدید شما را از طریق Google کشف کند؟ خوشبختانه، مراحلی وجود دارد که می توانید برای نمایه سازی کارآمدتر انجام دهید. در زیر توضیح می دهیم که چه کاری می توانید برای سرعت بخشیدن به این فرآیند انجام دهید.

چگونه می توانم گوگل را وادار کنم که سایت من را ایندکس کند؟

ساده ترین راه برای ایندکس کردن سایت، درخواست ایندکس کردن از طریق کنسول جستجوی گوگل است. برای انجام این کار، به ابزار بازرسی URL کنسول جستجوی گوگل بروید. URL مورد نظر برای ایندکس شدن را در نوار جستجو قرار دهید و منتظر بمانید تا گوگل URL را بررسی کند. اگر URL ایندکس نشده است، روی دکمه “درخواست نمایه سازی” کلیک کنید.

توجه: گوگل در اکتبر 2020 ابزار نمایه سازی درخواست را به طور موقت غیرفعال کرده بود. با این حال، به تازگی در کنسول جستجو بازیابی شد!

با این حال، نمایه سازی گوگل زمان می برد. همانطور که گفته شد، اگر سایت شما جدید باشد، یک شبه ایندکس نمی شود. علاوه بر این، اگر سایت شما به درستی برای خزیدن Googlebot تنظیم نشده باشد، این احتمال وجود دارد که اصلا ایندکس نشود.

چه صاحب سایت باشید و چه یک بازاریاب آنلاین، می خواهید سایت شما به طور موثر ایندکس شود. در اینجا نحوه انجام آن وجود دارد.

فایل Robots.txt خود را بهینه کنید

Robots.txt فایل هایی هستند که Googlebot آنها را به عنوان نشانگر این است که نباید در یک صفحه وب بخزد. عنکبوت های موتورهای جستجو از بینگ و یاهو نیز Robots.txt را تشخیص می دهند. از فایل‌های Robots.txt برای کمک به خزنده‌ها برای اولویت‌بندی صفحات مهم‌تر استفاده می‌کنید، بنابراین سایت شما را با درخواست‌ها بارگیری نمی‌کند.

اگرچه همه اینها ممکن است کمی فنی به نظر برسد، اما این به اطمینان از قابل خزیدن بودن صفحه شما مربوط می شود، و می توانید برای یافتن آن با جستجوگر SEO در صفحه ما کمک بیشتری دریافت کنید. بازخورد بهینه سازی، از جمله ویرایش های فنی، مانند مسدود شدن صفحه از خزیدن را ارائه می دهد.

اطمینان حاصل کنید که تمام برچسب های SEO شما تمیز هستند

برچسب‌های سئو راه دیگری برای هدایت عنکبوت‌های موتورهای جستجو مانند Googlebot هستند. دو نوع اصلی از برچسب های سئو وجود دارد که باید آنها را بهینه کنید.

تگ های Noindex Rogue: این تگ ها به موتورهای جستجو می گویند که صفحات را ایندکس نکنند. اگر صفحات خاصی ایندکس نمی شوند، ممکن است تگ های noindex داشته باشند. این دو نوع را بررسی کنید:

متا تگ ها: می توانید بررسی کنید که چه صفحاتی در وب سایت شما ممکن است دارای متا تگ های noindex باشند با جستجوی هشدارهای “صفحه noindex”. اگر صفحه ای به عنوان noindex علامت گذاری شده است، متا تگ را حذف کنید تا ایندکس شود.

X-Robots-Tag: می توانید از کنسول جستجوی گوگل استفاده کنید تا ببینید کدام صفحات دارای یک برچسب X-Robots در هدر HTML خود هستند. از ابزار بازرسی URL که در بالا توضیح داده شد استفاده کنید. پس از ورود به صفحه، به دنبال پاسخ “نمایه گذاری مجاز است؟” اگر عبارت «خیر: «noindex» را در سرصفحه «X-Robots-Tag» می‌بینید، می‌دانید که یک X-Robots-Tag وجود دارد که باید حذف کنید.

تگ های متعارف: تگ های متعارف به خزنده ها می گویند که آیا نسخه خاصی از یک صفحه ترجیح داده شده است. اگر صفحه‌ای دارای برچسب متعارف نباشد، Googlebot تشخیص می‌دهد که آن صفحه ترجیحی و تنها نسخه آن صفحه است – و آن صفحه را فهرست می‌کند. اگر صفحه‌ای دارای یک برچسب متعارف باشد، Googlebot فرض می‌کند که نسخه ترجیحی دیگری از آن صفحه وجود دارد – و آن صفحه را فهرست نمی‌کند، حتی اگر آن نسخه دیگر وجود نداشته باشد. از ابزار بازرسی URL گوگل برای بررسی تگ های متعارف استفاده کنید. در این حالت، اخطاری را مشاهده خواهید کرد که عبارت «صفحه جایگزین با تگ متعارف» را می‌خواند.

معماری سایت خود را مجددا بررسی کنید تا از پیوند داخلی مناسب و بک لینک موثر اطمینان حاصل کنید.
پیوند داخلی به خزنده ها کمک می کند تا صفحات وب شما را پیدا کنند. صفحات بدون پیوند به عنوان “صفحات یتیم” شناخته می شوند و به ندرت ایندکس می شوند. معماری مناسب سایت، همانطور که در نقشه سایت مشخص شده است، پیوند داخلی مناسب را تضمین می کند.

نقشه سایت XML شما تمام محتوای وب سایت شما را نشان می دهد و به شما این امکان را می دهد که صفحاتی را که پیوند ندارند شناسایی کنید. در اینجا چند نکته دیگر برای بهترین عملکرد پیوند داخلی وجود دارد:

لینک های داخلی nofollow را حذف کنید. هنگامی که Googlebot با تگ های nofollow مواجه می شود، به گوگل نشان می دهد که باید پیوند هدف برچسب گذاری شده را از فهرست خود حذف کند. برچسب های nofollow را از لینک ها حذف کنید.

لینک های داخلی با رتبه بالا اضافه کنید. همانطور که گفته شد، عنکبوت ها با خزیدن در وب سایت شما محتوای جدیدی را کشف می کنند. پیوندهای داخلی روند را تسریع می کنند. فهرست بندی را با استفاده از صفحات با رتبه بالا برای پیوند داخلی به صفحات جدید ساده کنید.

ایجاد بک لینک با کیفیت بالا گوگل تشخیص می دهد که صفحات مهم و قابل اعتماد هستند اگر به طور مداوم توسط سایت های معتبر به آنها پیوند داده شوند. بک لینک ها به گوگل می گویند که یک صفحه باید ایندکس شود.

محتوای با کیفیت را در اولویت قرار دهید

محتوای با کیفیت بالا هم برای نمایه سازی و هم برای رتبه بندی بسیار مهم است. برای اطمینان از عملکرد بالای محتوای وب سایت خود، صفحات با کیفیت پایین و عملکرد ضعیف را حذف کنید.

این به Googlebot اجازه می دهد تا روی صفحات با ارزش تر در وب سایت شما تمرکز کند و از “بودجه خزیدن” شما بهتر استفاده کند. علاوه بر این، شما می خواهید هر صفحه در سایت شما برای کاربران ارزش داشته باشد. علاوه بر این، محتوا باید منحصر به فرد باشد. محتوای تکراری می تواند یک پرچم قرمز برای Google Analytics باشد.

در مورد سئوی سایت خود اطلاعات بیشتری کسب کنید

چه یک وب مستر که یک سایت شرکتی را مدیریت می کند، یک برنامه نویس جاوا اسکریپت برای استخدام، یا یک وبلاگ نویس مستقل، سئو اولیه یک مهارت ضروری است. سئو می تواند ترسناک به نظر برسد، اما برای فهمیدن آن لازم نیست متخصص باشید.

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا